vraag een vrijblijvende offerte

Wil u een voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) op maat gemaakt MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) waarvoor u niet te veel betaald en zonder extra kosten voor eventuele toelichtingen. Vraag dan hier direct een offerte aan. Wij zorgen er voor dat u binnen 7 dagen een passende offerte van ons ontvangt met onze unieke laagste prijsgarantie.

Offerte MJOP opstellen Offerte actualiseren MJOP

LAAGSTE PRIJS GARANTIE - HOE WERKT HET?

Wij stellen gegarandeerd het goedkoopst een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) voor uw Verenigingen van Eigenaren (VvE) op. Als u offerte bij ons aanvraagt is onze prijs vanzelfsprekend scherp. Mocht u van een andere partij een voordeligere offerte ontvangen hebben dan geven wij u 10% korting op de prijs van betreffende andere partij. Uiteraard moeten de te verrichten werkzaamheden inhoudelijk overeenkomen.

Wat moet u doen? Bij onze offerte zit een laagste prijsgarantie formulier. Indien u een voordeligere offerte van een andere partij heeft  vult u het formulier in en stuurt u dat met onze offerte en die van de andere partij naar ons retour. Wij bevestigen dan aan u de nieuwe prijs waarvoor wij het MeerjarenOnderhoudsPlan (MJOP) opstellen. Zo bent u er zeker van dat u niet teveel betaalt.